In mijn atelier ontwerp en maak ik exclusieve kartonnen producten voor het presenteren en verpakken van je foto- of videoreportages. Of het nu is voor een usb, dvd, in combinatie met foto's of voor een inlogcode naar een online gallery.

 

Alle producten maak ik met de hand op ambachtelijke wijze waarbij ik gebruik maak van de beste materialen: hoge kwaliteit fsc-karton, fijn linnen in verschillende kleuren en mooi lint, zowel zijde, satijn als katoen.

 

Voor de producten geldt dat ik ze in diverse kleuren, formaten en uitvoeringen kan maken. Eventueel voorzien van een geprint logo of tekst in foliedruk. Volledig handgemaakt naar jouw wensen en daardoor uniek & onderscheidend!

 

Wil je meer informatie over een product of wil je vrijblijvend een offerte opvragen, klik dan hieronder en vul het formulier in. Heb je een andere vraag of wil je liever een bericht sturen, mail dan naar info@dekartonnerie.nl.

 

Build-your-Box© is een exclusieve productlijn voor professionele foto- & videografen. Op basis van een aantal ontwerpen kun je zelf je unieke verpakking samenstellen. Voor je usb, foto's of een combinatie hiervan. Passend bij je huisstijl en je reportages. 

Registreer je hieronder en je ontvangt per mail de inloggegevens om de product- & prijslijst te bekijken.