Ik ben een foto/videograaf. Hoe kan ik me registreren?

Je kunt je hier registreren. Je ontvangt per mail een inlogcode om de product- & prijslijst te bekijken.

 

Hoe kan ik een offerte opvragen?

Je kunt een offerte opvragen via het offerteformulier. Je vindt het formulier hier. Je ontvangt daarna een offerte per mail. Na akkoord offerte ontvang je een factuur. Na betaling van de factuur plan ik de opdracht in.

 

Hoe kan ik een bestelling plaatsen?

Je kunt je bestelling plaatsen via het bestelformulier. Je vindt het formulier hier. Je ontvangt daarna per mail een factuur. Na betaling van de factuur plan ik de opdracht in. Je kunt natuurlijk ook je bestelling mailen naar info@dekartonnerie.nl.

 

Wat is de levertijd van de maatwerkproducten?

Elk product wordt met de hand gemaakt met de hoogste kwaliteitseisen. De gemiddelde levertijd is — afhankelijk van het aantal —  circa 3-4 weken. Bij meerdere exemplaren is het mogelijk dat ik de bestelling in verschillende batches lever. Dit doe ik na overleg. Houd met deze levertijden rekening bij het bestellen. Heb je een spoedbestelling, laat dit dan even weten, dan kijk ik wat ik voor je kan doen.

 

Hoe worden de producten opgestuurd?

Je bestelling wordt verstuurd via PostNL op basis van hun tarieven. Wil je dat ik je bestelling aangetekend verstuur, geef ik dan even door. De verzendkosten worden op de factuur vermeld. De verzending van je bestelling vindt plaats onder volledige verantwoordelijkheid van PostNL. Voor beschadiging, vermissing of andere problemen tijdens de verzending is De kartonnerie niet aansprakelijk. Het persoonlijk afhalen van je bestelling is ook mogelijk (op afspraak).

 

Zit er een usb-stick bij de maatwerkproducten?

Er zit geen usb-stick bij de producten. Je kunt deze apart bestellen. Heb je een eigen usb, dan kun je wel het formaat van je usb-stick doorgeven, dan kan ik daar rekening mee houden.

 

Uit welke kleuren boekbinderslinnen kan ik kiezen?

De verschillende kleuren boekbinderslinnen vind je hier. Ben je op zoek naar een andere kleur, laat dit dan even weten. Voor het inkopen van een specifieke kleur boekbinderslinnen reken ik een meerprijs. Mocht je dit willen, dan kan ik na het plaatsen van je bestelling één of meerdere kleuren opsturen, zodat je de kleur kunt beoordelen.

 

Uit welke kleuren lint kan ik kiezen?

De verschillende kleuren lint vind je hier. Ben je op zoek naar een andere kleur, laat dit dan even weten. Voor het inkopen van een specifieke kleur boekbinderslinnen reken ik een meerprijs. Mocht je dit willen, dan kan ik na het plaatsen van je bestelling één of meerdere kleuren opsturen, zodat je de kleur kunt beoordelen.

 

Op welke kleuren boekbinderslinnen kan mijn logo geprint worden?

Je logo kan geprint worden op lichte kleuren boekbinderslinnen. Een gekleurd logo komt het mooiste uit op wit boekbinderslinnen.

 

Hoe moet ik mijn logo aanleveren voor printen op boekbinderslinnen?

Je logo ontvang ik graag als jpg-bestand. In de kleur en het formaat van de uiteindelijke print.

 

In welke lettertypen is geprinte tekst mogelijk?

Ik kan alle Word-lettertypen printen. Ik kan ook lettertypen downloaden. Geef bij je bestelling aan welk lettertype je wilt en ik kan kijken of ik deze heb of dat ik deze kan downloaden.

 

Hoe moet ik mijn logo aanleveren voor foliedruk?

Ik ontvang je logo graag als vectorbestand (.ai of .eps) in het gewenste formaat.

 

Uit welke kleuren folie kan ik kiezen?

De verschillende kleuren folie vind je hier.

 

Uit welke lettertypen voor foliedruk kan ik kiezen?

De verschillende lettertypen vind je hier.