You can find inspiration in everything*

(*and if you can't, look again)

- Paul Smith

Foto's: Louise Boonstoppel Fotografie, www.louiseboonstoppel.nl 


Hi! Leuk dat je interesse hebt in mijn maatwerkproducten!

In 2003 ben ik met De kartonnerie gestart. Ik wilde altijd graag creatief bezig zijn, maar heb lang gezocht naar wat dat dan moest zijn. Totdat ik een workshop dozen maken ging volgen bij dozenmaakster Maria Klawer in Den Haag. 

 

Sindsdien maak ik op ambachtelijke wijze dozen, boeken en andere kartonnen producten. In mijn atelier ontwerp en maak ik alle producten zelf: eigen ontwerpen en maatwerkproducten. Ik houd van een kartonnen uitdaging, dus ik vind het leuk als opdrachtgevers met een idee komen. We bespreken deze en op basis daarvan ga ik bekijken of het technisch uitvoerbaar is.

Als dat zo is, maak ik een offerte en na akkoord ga ik aan de slag.

 

Voor dit alles heb ik de opleiding Boekhandel en uitgeverij gevolgd (voorheen Frederik Muller academie), ben ik getrouwd met Ed en we wonen met onze zonen Bruno en Caspar in Den Haag. Verder ben ik donateur van de Stichting Handboekbinden en vriend van Museum Meermanno.

 

Ben je naar iets op zoek dat niet op mijn website staat, stuur me dan een mailtje.

Ik houd van een kartonnen uitdaging!


Fotografe Rosanne van Cruyningen heeft mij in mijn atelier gefotografeerd met analoge fotografie! Niets digitaal en direct kunnen zien wat je fotografeert, maar met instellen van licht, ISO-waarden en afwachten hoe de foto's uitpakken. De prachtige foto's en een klein interview met mij staan op haar website/blog 'Smudge & Blur' en een uitleg van deze bijzondere naam!

Foto's: Rosanne van Cruyningen, www.rosiereports.com