boekbinderslinnen

Ik werk met boekbinderslinnen van natuurlijke garens. Je kunt kiezen uit de volgende kleuren boekbinderslinnen. Mocht je op zoek zijn naar een kleur die niet in het overzicht staat, laat dit dan even weten, dan kijk ik of ik de gewenste kleur kan vinden.*

* Voor het bestellen van een kleur die niet in het overzicht staat, breng ik € 15 (excl. btw) extra in rekening.

               wit                          crème                         linnen                          zand                         taupe

           oudroze                   mintgroen                      sage                        zeegroen                      petrol

       donkerblauw                 lichtgrijs                    donkergrijs                  okergeel                        zwart


Lint

Je kunt kiezen uit veel kleuren mat satijnlint, biokatoenlint of zijdelint. Je kunt je keuze aangeven bij je bestelling.


logo of tekst geprint

Je kunt je logo of tekst ook laten printen op het boekbinderslinnen. De inkt wordt door middel van een inkjetprinter geprint op het boekbinderslinnen. Dit proces kan alleen op lichte kleuren boekbinderslinnen en ik kan geen wit, goud of zilver printen. 

 


foliedruk

Het is mogelijk je product te voorzien van foliedruk. Foliedruk is een drukprocedé waarbij een dunne folie met behulp van een cliché (stempel), warmte en hoge druk op het boekbinderslinnen wordt aangebracht.

 

Lettertypen

Voor foliedruk kun je kiezen uit de volgende lettertypes (zie hieronder de voorbeelden):

Albertus 18 pts.

Garamond 24 of 36 pts. 

 

Logo

Je kunt ook van je logo een cliché (stempel) laten maken (eenmalige kosten). Deze stempel kan ik vervolgens steeds gebruiken voor het bedrukken van je product.

 

Folie

Je kunt kiezen uit de volgende kleuren folie: zilver| goud | roségoud | koper


Lakstempel

Een zegel is een door middel van een stempelafdruk gemaakt waarborg voor de echtheid van een fysiek document (bijvoorbeeld een oorkonde) of in het geval van bijvoorbeeld een envelop een waarborg dat deze niet ongeautoriseerd geopend en hersloten is (en in het geval van een envelop ook een waarborg dat deze niet is geopend en de inhoud in een nieuwe envelop is gestopt), en dus ook een waarborg dat de inhoud nog de originele is, en ook niet ongeautoriseerd gelezen/bekeken is.

 

Zegellak laat je op de brief vallen, totdat een voldoende grote druppel is ontstaan om daar het zegelstempel in te drukken. De lak hardt daarna snel volledig uit.

 

 

 

 

Je kunt kiezen uit de volgende stempels:

strik | hartje | tie-the-knot | levensboom | lauwerkrans | varenblad |

&-teken | camera

 

En de volgende kleuren zegellak (zie hieronder):

wit | mint | zilver | goud | zwart


zijde- & katoenlint

Mooi lint van zijde of biokatoen voor het uitnemen van je foto's, het bevestigen van je usb en/of het sluiten van het doosje.

 

Zijdelint verkrijgbaar in de kleuren: wit, ivoor, blush, mintgroen, sage, lavendel, dustyblue.

 

Biokatoen verkrijgbaar in de kleuren wit, ivoor, mintgroen, blush, lichtgrijs, donkergrijs, lichtblauw.

 

In de breedtes: 2,5 cm en 3,5 cm.


kalkpapier

Ik kan je logo of tekst ook printen op kalkpapier, ookwel vellumpapier of melkglaspapier genoemd. Mooi semitransparant en daardoor heel subtiel op het gekleurde boekbinderslinnen.


kader voor logo of tekst

Bij een kader ligt de geprinte tekst of logo verdiept in het karton. De tekst of het logo kan ik printen op papier of boekbinderslinnen.


lintje voor usb

Lintje voor het bevestigen van je usb.


organzaband voor usb

Transparant elastisch organzaband voor het bevestigen van je usb. Verkrijgbaar in wit, ivoor, oudroze en grijs.


magneetsluiting

Bij een magneetsluiting komt er een extra flap aan het doosje waar één magneetje (bij een klein doosje) of twee magneetjes (bij een grotere doos) het doosje sluiten.


lintsluiting

Bij een lintsluiting wordt het deksel gesloten met een gestrikt lintje.