boekbinderslinnen

Je kunt kiezen uit de volgende kleuren boekbinderslinnen. Mocht je op zoek zijn naar een kleur die niet in het overzicht staat, laat dit dan even weten, dan kijk ik of ik de gewenste kleur kan vinden.*

* Voor het bestellen van een kleur die niet in het overzicht staat en die ik niet op voorraad heb, breng ik € 15 (excl. btw) extra in rekening.


Lint

Je kunt kiezen uit de volgende kleuren mat satijnlint. Mocht je op zoek zijn naar een kleur die niet in het overzicht staat, laat dit dan even weten, dan kijk ik of ik de gewenste kleur kan vinden.


logo of tekst geprint

Je kunt je logo of tekst ook laten printen op het boekbinderslinnen. De inkt wordt door middel van een inkjetprinter geprint op het boekbinderslinnen. Dit proces kan alleen op lichte kleuren boekbinderslinnen. 

Printsymbolen

Wil je niet je naam of logo geprint hebben, dan kun je ook kiezen voor een symbool. In de pdf die je hieronder kunt downloaden heb ik een aantal leuke symbolen bij elkaar gezet. Wie weet zit er wat voor je bij! Ik kan ze ze groot plaatsen als je wilt en op elke plaats.

Download
Build-your_Box_printsymbolen.pdf
Adobe Acrobat document 746.5 KB

foliedruk

Het is mogelijk je product te voorzien van foliedruk. Foliedruk is een drukprocedé waarbij een dunne folie met behulp van een cliché (stempel), warmte en hoge druk op het boekbinderslinnen wordt aangebracht.

 

Lettertypen

Je kunt kiezen uit de lettertypen Albertus (18 pt.), Folio bold (20 pt.), Garamond (24 en 36 pt.) en Liberty Script (18 pt.). Wil je liever een symbooltje, dan kun je kiezen uit een hartje of een ster.

 

 

Logo

Je kunt ook van je logo een cliché (stempel) laten maken. Deze stempel kan ik vervolgens steeds gebruiken voor het bedrukken van je product.

 

Folie

Je kunt kiezen uit de volgende kleuren folie: transparant | zilver | goud | roségoud | koper


Lakstempel

Een zegel is een door middel van een stempelafdruk gemaakt waarborg voor de echtheid van een fysiek document (bijvoorbeeld een oorkonde) of in het geval van bijvoorbeeld een envelop een waarborg dat deze niet ongeautoriseerd geopend en hersloten is (en in het geval van een envelop ook een waarborg dat deze niet is geopend en de inhoud in een nieuwe envelop is gestopt), en dus ook een waarborg dat de inhoud nog de originele is, en ook niet ongeautoriseerd gelezen/bekeken is.

 

Zegellak laat je op de brief vallen, totdat een voldoende grote druppel is ontstaan om daar het zegelstempel in te drukken. De lak hardt daarna snel volledig uit.

 

Je kunt kiezen uit de volgende stempels:

strik | hartje | tie-the-knot | levensboom | lauwerkrans | varenblad |

&-teken | camera

 

En de volgende kleuren zegellak (zie hieronder):

wit | mint | zilver | goud | zwart


katoenlint

Mooi lint van biokatoen voor het uitnemen van je foto's, het bevestigen van je usb en/of het sluiten van het doosje.

 

Verkrijgbaar in de kleuren wit, ivoor, mintgroen, blush, lichtgrijs, donkergrijs, lichtblauw.

 

In de breedtes: 2,5 cm en 3,5 cm.


kalkpapier

Ik kan je logo of tekst ook printen op kalkpapier, oowel vellumpapier of melkglaspapier genoemd. Mooi semitransparant en daardoor heel subtiel op het gekleurde boekbinderslinnen.


kader voor logo of tekst

Bij een kader ligt de geprinte tekst of logo verdiept in het karton. De tekst of het logo kan ik printen op papier of boekbinderslinnen.


lintje voor usb

Lintje voor het bevestigen van je usb.


organzaband voor usb

Transparant elastisch organzaband voor het bevestigen van je usb. Verkrijgbaar in wit en ivoor.


inleg voor usb

Op maat gemaakte inleg voor je usb.


magneetsluiting

Bij een magneetsluiting komt er een extra flap aan het doosje waar één magneetje (bij een klein doosje) of meerdere magneetjes (bij een grotere doos) het doosje sluiten.


lintsluiting

Bij een lintsluiting wordt het deksel gesloten met een gestrikt lintje.