informatie│offerte

Wil je meer informatie over een product of wil je vrijblijvend een offerte opvragen, klik dan hieronder en vul het formulier in.

Heb je een andere vraag of wil je liever een bericht sturen, mail dan naar info@dekartonnerie.nl of gebruik onderstaand contactformulier.

 

Omdat ik veel in mijn atelier werk en daardoor niet altijd mijn handen vrij heb, ben ik per mail beter bereikbaar dan per telefoon.


foto- & videograaf

Voor foto- & videografen heb ik een product- & prijslijst gemaakt. Door je te registreren kun je de product- & prijslijst bekijken. Je kunt vervolgens een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

 

Je kunt je registreren door op onderstaande button 'registeren' te klikken. Per mail ontvang je een wachtwoord om in te loggen. Om in te loggen klik je op de button 'inlog product- & prijslijst foto- & videografie'. 

Als je mijn nieuwsbrief foto- & videografie wilt ontvangen, dan kun je je hieronder inschrijven. In de nieuwsbrief vind je nieuwe producten en materialen, bijzondere opdrachten en leuke uittips!


uitvaartondernemer

Voor uitvaartondernemers heb ik een product- & prijslijst gemaakt. Door je te registreren kun je de product- & prijslijst bekijken. Je kunt vervolgens een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

 

Je kunt je registreren door op onderstaande button 'registeren' te klikken. Per mail ontvang je een wachtwoord om in te loggen. Om in te loggen klik je op de button 'inlog product- & prijslijst uitvaarten'. 


wedding & event planner

Voor wedding & event planners heb ik een product- & prijslijst gemaakt. Door je te registreren kun je de product- & prijslijst bekijken. Je kunt vervolgens een offerte aanvragen of een bestelling plaatsen.

 

Je kunt je registreren door op onderstaande button 'registeren' te klikken. Per mail ontvang je een wachtwoord om in te loggen. Om in te loggen klik je op de button 'inlog product- & prijslijst wedding & event planning'. 


contactformulier

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.